Netwerken binnen jouw bedrijf. Tips uit de praktijk.

Ik merk nog steeds dat velen niet weten waarom ze zouden netwerken of hoe ze dit kunnen doen. Zeker wanneer het gaat over netwerken binnen het bedrijf waar je werkt. De antwoorden heb ik gedistilleerd uit de gesprekken van de voorbije jaren.

VRT lanceert databank van jong, creatief talent

Wie last minute op zoek is naar bijvoorbeeld een fotograaf, developer of regisseur, kan vanaf nu via Open VRT de geschikte persoon vinden. Op de webpagina kunnen creatieve en innovatieve Vlamingen in een paar klikken een profiel aanmaken.

Testimonial loopbaancoaching – Zo logisch. Waarom had ik dat niet zelf ingezien?

Waaraan denk je bij het horen van loopbaancoaching? Velen associëren het nog altijd met probleemsituaties, burn-out of vastzitten in een job. Mijn recente ervaring met loopbaanbegeleiding via Young Prozzz heeft me daar anders doen naar kijken.

BookWidgets zorgt voor interactief leren via iPad in het klaslokaal

Het gebruik van technologie in het onderwijs groeit exponentieel. Na de intrede van smartboards is er de opkomst van tablets of iPads in het klaslokaal. Maar wat zijn leerkrachten met devices zonder aangepaste software?

Canvas zoekt digitaal mediatalent voor nieuw wetenschapsformat

Realiseer samen met professionele mediamakers van VRT een nieuw wetenschapsformat voor Canvas.

Help jongeren beter voorbereiden op de stap naar de arbeidsmarkt

Als jongere is het vinden van je droomjob vaak een hobbelig parcours met een heleboel obstakels. We zijn benieuwd hoe jongeren dit zelf beleven. We gaan op zoek naar het antwoord door met hen in gesprek te gaan.

Personal Branding: niet enkel voor 'Heroes'. Wat we van Bowie kunnen leren

Personal branding helpt om je duidelijk te profileren en van anderen te differentiëren. Eén iemand die er in slaagde zich van de kudde te onderscheiden en waar we heel wat van kunnen leren, is David Bowie.

Intrapreneurship: To put a dent in the universe, start small, start here and start now

Financiële website 'PROJECT F' wint vierde Pitch & Pizza

Op de vierde editie van Pitch & Pizza bracht Bob De Geyter een boeiend pleidooi voor Project F, een website waar je al jouw financiële producten overzichtelijk kan beheren.

Schenk een loopbaancheque voor Kerst

Doe jezelf of iemand anders eens een loopbaancheque cadeau! Loopbaanbegeleiding stimuleert de werktevredenheid, verhoogt het zelfsturend vermogen en helpt bij het maken van goede carrièrebeslissingen.