Over Young Prozzz

Young Prozzz is een open netwerkgroep van jonge en startende professionals. Met de bouw van online community's en de organisatie van netwerkevents voor de nieuwe generatie wil Young Prozzz hen alle kansen bieden om actief aan hun carrière te werken. De doelstelling: groeien door te netwerken.

Online Community

In de Young Prozzz Online Community kan je informatie delen, vragen stellen en online netwerken met andere YPs. Persoonlijke feedback en relevante tips van peers staan hier centraal. Het is een open community voor iedereen die wil (net)werken aan zijn carrière. Om vakspecifieke informatie te delen via Twitter kan je gebruik maken van de community-hashtags.

Registreer je bij Young Prozzz en volg de YP Online Community:

Meetups

Een Young Prozzz Meetup is een informele netwerkavond voor jonge en startende professionals binnen een bepaald vakgebied of specifieke sector. De Meetup is een echt event voor de nieuwe generatie: op een sfeervolle locatie, met muziek, een bar en jonge like-minded professionals. Om vlot jouw zakelijk netwerk uit te bouwen en te versterken, krijgen alle deelnemers eigen Young Prozzz business cards. Bovendien kan je je laten inspireren tijdens informele salongesprekken met de vakexperts die op het programma staan. Onder de YP community's. vind je steeds de volgende Meetup binnen jouw interessegebied:

Popups

Kan je niet wachten tot de volgende Young Prozzz Meetup? Ga je zelf naar een event, festival, beurs of netwerkgelegenheid en wil je graag samenkomen met andere YPs? Stel dan zelf een Young Prozzz Popup voor, een spontane samenkomst van YPs, onafhankelijk van vakgebied of sector. Contacteer ons met je voorstel en wij zorgen voor de communicatie naar de community!

Een initiatief van Search & Selection

Young Prozzz is een initiatief van Search & Selection, gespecialiseerd in werving, selectie, evaluatie en ontwikkeling van personeel. Registreer je CV op www.searchselection.com en blijf op de hoogte van passende vacatures.

Team

Ambassadors

Mathias De Meester

Mathias De Meester

Postgraduaat Trendwatching

Jelle Verheugen

Jelle Verheugen

Junior Strategic Planner @ Prophets Agency

Suzanne Mulier

Suzanne Mulier

Master Marketing @ Vlerick

Vicky Vertongen

Vicky Vertongen

Marketing coordinator @ Elscolab NV

Matthias Van Hulle

Matthias Van Hulle

Payroll Advisor Large Enterprises @ SD Worx

Kenneth Calliauw

Kenneth Calliauw

Office Manager @ Buro Meijer

Nikki Jacobs

Nikki Jacobs

Product & service designer @ Appstrakt

Marjolein Vermeersch

Marjolein Vermeersch

Training coordinator @ Smals

Femke De Vleeschouwer

Femke De Vleeschouwer

Master Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid

Eliza De Rycke

Eliza De Rycke

Managing Assistant @ PureSign

Fien Courtens

Fien Courtens

Sam Bossant

Sam Bossant

Master Communication Sciences (Nieuwe media)

Redouan Ahdour

Redouan Ahdour

Webdesigner @ Omega Branding

De Young Prozzz Ambassadors zijn jonge professionals die actief meewerken aan de verdere uitbouw van het Young Prozzz concept en de groei van het netwerk. Zij geloven in de informele netwerkformule en willen hun enthousiasme overbrengen op andere YPs. Via Young Prozzz kunnen de Ambassadors hun professioneel netwerk sterk uitbreiden en relevante ervaring opdoen voor hun verdere loopbaan.

Wil jij ook Young Prozzz Ambassador worden?

Community Moderators

Alexander Maertens

Alexander Maertens

Copywriter @ Wijs

Michiel Meekels

Michiel Meekels

Creative @ BLEND

Testimonials

Eindelijk een netwerkevent van de 21ste eeuw... geen droog gedoe met een fruitsapje en witte wijn, maar netwerken zoals het hoort, met muziek en een pintje. Alexander Maertens – Bloovi
De HR Meetup is mij heel goed bevallen. Er hing een losse sfeer en zowel mensen op zoek naar jobs of talent konden er aan de bak. Ik heb er alvast enkele bedrijven en mensen leren kennen die ik later zeker nog zal contacteren. Harold Vankeirsbilck – student
Een heel leuk concept om met mensen in contact te staan, die je anders nooit zomaar zou tegenkomen om eens een babbeltje te slaan. Een zeer geslaagde avond! Eliza De Rycke - student Master Bedrijfspsychologie
Bekijk alle testimonials

Stages

Bij Young Prozzz werk je binnen een dynamische, ruimdenkende, en ondernemende omgeving waar je je als jonge professional direct thuis voelt. Eigen inbreng en initiatief worden gewaardeerd en zelfs aangemoedigd waarbij je oplossingsgerichte vaardigheden worden aangesproken en je creativiteit wordt geprikkeld. Niet alleen staat de ‘core business’ van Young Prozzz ten dienste van de jonge professional, ook de eigen medewerkers worden niet over het hoofd gezien doordat stagiairs worden geprikkeld om hun talenten te benutten. Mijn stage bij Young Prozzz was bijzonder leerrijk en gaf me bovendien een versterkt professioneel netwerk mee, die mij kan helpen bij mijn verdere carrière. Matthias Van Hulle – Master Bedrijfspsychologie

Young Prozzz is een open netwerkgroep van jonge professionals, starters en studenten. Met de bouw van online community's en de organisatie van netwerkevents voor de nieuwe generatie, wil Young Prozzz vooral kansen creëren en persoonlijke groei stimuleren.

Wil jij meewerken aan de verdere uitbouw van dit concept en de groei van het netwerk? Een stage bij Young Prozzz is een gevarieerde, leerrijke en uitdagende ervaring voor studenten met een uitgesproken interesse in communicatie, community building, social media en netwerkevents.

Meer weten?

Contact

Thomas Tielemans
thomas@youngprozzz.com
Tel: 09 225 73 65,
Young Prozzz, Oude Houtlei 125, BE-9000 Gent