Stage bij Young Prozzz

Bij Young Prozzz werk je binnen een dynamische, ruimdenkende, en ondernemende omgeving waar je je als jonge professional direct thuis voelt. Eigen inbreng en initiatief worden gewaardeerd en zelfs aangemoedigd waarbij je oplossingsgerichte vaardigheden worden aangesproken en je creativiteit wordt geprikkeld. Niet alleen staat de ‘core business’ van Young Prozzz ten dienste van de jonge professional, ook de eigen medewerkers worden niet over het hoofd gezien doordat stagiairs worden geprikkeld om hun talenten te benutten. Mijn stage bij Young Prozzz was bijzonder leerrijk en gaf me bovendien een versterkt professioneel netwerk mee, die mij kan helpen bij mijn verdere carrière. Matthias Van Hulle – Master Bedrijfspsychologie

Young Prozzz is een open netwerkgroep van jonge professionals, starters en studenten. Met de bouw van online community's en de organisatie van netwerkevents voor de nieuwe generatie, wil Young Prozzz vooral kansen creëren en persoonlijke groei stimuleren.

Wil jij meewerken aan de verdere uitbouw van dit concept en de groei van het netwerk? Een stage bij Young Prozzz is een gevarieerde, leerrijke en uitdagende ervaring voor studenten met een uitgesproken interesse in communicatie, community building, social media en netwerkevents.

Wat doe je bij Young Prozzz

Sociale media

Versterken van de Young Prozzz community voor verschillende vakgebieden en sectoren via de sociale media (LinkedIn, Twitter, Facebook, blogs…). Je werkt actief mee aan de uitbreiding van de community door het leggen van contacten en het verspreiden van relevante content.

Organisatie

Praktische en logistieke ondersteuning bij de voorbereiding, uitvoering en opvolging van de Young Prozzz Meetups. Je bent er mee voor verantwoordelijk dat alles in goeie banen geleid wordt.

Wervingscommunicatie

Wervingscommunicatie naar jonge en startende professionals in het kader van de Young Prozzz Meetups. Je gaat op zoek naar Young Prozzz die actief zijn of willen zijn in het vakgebied van de Meetups en spreekt hen erover aan.

Commerciële communicatie

Commerciële communicatie naar bedrijven over mogelijke partnerships. Je gaat per vakgebied of sector op zoek naar bedrijven die er alle baat bij hebben om op een Young Prozzz Meetup in de kijker te staan.

Pers

Opstellen en verspreiden van persberichten en redactionele artikels bij algemene en specifieke media. Je gaat op zoek naar de juiste contactpersonen en mediakanalen voor een effectieve berichtgeving, en werkt zo aan de opbouw van een vast contactennetwerk.

Website

Updaten en aanvullen van de inhoud van de Young Prozzz website. Je gaat regelmatig na of de website nog up to date is, en past de inhoud aan waar nodig.

Ben jij onze M/V?

  • Je hebt een uitgesproken interesse in communicatie, community building, social media en netwerkevents
  • Je hebt zin voor initiatief en verantwoordelijkheid
  • Je denkt kritisch en zelfstandig na
  • Je hebt sterkte communicatieve vaardigheden en een commerciële feeling

Wat biedt Young Prozzz

Young Prozzz biedt een gevarieerde en leerrijke stage onder goeie begeleiding. Je werkt in een klein team waarin overleg en een nauwe samenwerking centraal staan. Young Prozzz kan zowel lange als korte stages aanbieden, het hele jaar door.