Aandacht voor uw vacatures, employer brand, producten en diensten bij de nieuwe generatie.

Young Prozzz kan voor uw bedrijf of organisatie een hefboom zijn bij de profilering naar een jonge doelgroep. Onze formules laten toe dat bedrijven makkelijk kunnen instappen, voor het promoten van hun vacatures, employer brand, producten of diensten. Door uw merk te verbinden met Young Prozzz kan u meesurfen op onze communicatiestromen, krijgt uw employer brand die extra schwung en krijgen uw vacatures en producten de aandacht die ze verdienen.

Partnerformules

Download als pdf

Recruitment

Als netwerk van young professionals is Young Prozzz als geen ander geplaatst om uw organisatie te ondersteunen bij de rekrutering van jonge talenten.

Als divisie van HR-dienstverlener Search & Selection beschikt Young Prozzz over de deskundigheid, de ervaring en de tools om een doeltreffende rekruteringscampagne op te zetten. Onze aanpak bestaat uit een combinatie van open wervingscommunicatie en gerichte search-acties. Deze strategie laat toe om de vacature op korte termijn zowel bij een breed publiek bekend te maken als actief te promoten bij passende profielen.

Ons team van bedrijfspsychologen staat in voor een onmiddellijke screening van de reacties, zodat aan u enkel kwaliteitsvolle kandidaturen worden gepresenteerd. Indien gewenst kan u tevens op ons beroep doen voor gedragsgerichte interviews en eindselectie met psychotechnisch onderzoek of assessment center.

inhoud

  • Database search en direct e-mailing op basis van eigen en externe databanken
  • Online jobposting op nationale jobboards en/of nichesites
  • Promotie naar Young Prozzz members
  • Promotie en search via sociale media
  • Cv screening
  • Telefonische screening
  • Optioneel: gedragsgerichte interviews en eindselectie met psychotechnisch onderzoek of assessment center
  • Schriftelijke rapportering

Employer Branding

De young professionals van vandaag kan u het meest overtuigend aanspreken met een creatieve en aantrekkelijke campagne, afgestemd op de typische waarden van de huidige generatie. Door uw boodschap te verpakken in een origineel medium, vergroten wij het bereik en verhogen wij de doeltreffendheid. Elke campagne wordt op maat uitgewerkt in functie van uw doelstellingen en uw doelgroep.

Download als pdf

Campus Recruitment

Young Prozzz zorgt voor de volledige planning, coördinatie en uitvoering van uw campus recruitment campagne. Wij promoten uw vacatures via jobbeurzen, studentenverenigingen, campussites, gepersonaliseerde mailings en netwerken op sociale media. Wij werken een campagne uit op maat van uw doelgroep, voor een specifieke periode of voor een volledig academiejaar.

Community Partnership

Als bedrijfspartner van een Young Prozzz community bereikt u een jaar lang de meest ambitieuze young professionals binnen uw doelgroep. Met redactionele artikels, online bannering, jobposting en eventpromotie, staan uw merk en vacatures steeds in de spotlight. U kan bovendien op Young Prozzz rekenen voor de redactie en opmaak van uw materiaal.

Download als pdf

Event Partnership

Uw merk en vacatures krijgen een grote en gerichte promotie doordat u meesurft op de communicatie van het event naar honderden jonge vakprofessionals. U komt bovendien persoonlijk in contact met de doelgroep door live vertegenwoordiging op het event en met een inhoudelijke bijdrage aan het programma.

Job Promo

Met een vacatureplaatsing op de jobpagina van Young Prozzz krijgt uw vacature gerichte promotie bij honderden relevante profielen. Extra traffic naar uw vacature wordt gegenereerd door deze te linken aan de relevante community- en eventpagina’s en door de distributie via het socialemedianetwerk van Young Prozzz.

Download jobposting bestelbon

Goodie Bags

Young Prozzz is een netwerk van moderne high potentials: innovatieve, ondernemende, networking-minded jongvolwassenen. Het zijn zij die morgen carrière kunnen maken in uw bedrijf. Het zijn zij die vandaag uw producten trending kunnen maken bij de consument. Wij leveren uw producten en informatie rechtstreeks af bij de trendsetters van vandaag en morgen.

Young Prozzz partners

Contact

Thomas Tielemans
thomas@youngprozzz.com
Tel: 09 225 73 65,
Young Prozzz, Oude Houtlei 125, BE-9000 Gent