Programma

Bedrijven die vandaag enkel hun huidige producten en diensten koesteren, hinken morgen achterop. Meer dan ooit hebben bedrijven nood aan innovators en ondernemende werknemers die het voortouw nemen. Deze Meetup brengt de nieuwe generatie intrapreneurs samen, jonge ambitieuze professionals die de status quo uitdagen, innovatie stimuleren en nieuwe initiatieven lanceren binnen een bestaande organisatie.

De avond start met een panelgesprek om jou te inspireren met enkele rake getuigenissen, praktijkervaringen en inzichten van coaches. Daarna is het aan jou om contacten te leggen en verhalen uit te wisselen met like-minded young professionals.

Een inspirerend netwerkevent voor elke jonge professional die eigen ideeën wil uitwerken, die kansen grijpt en uitdagingen durft aangaan.

Het event gaat door op Campus Opera tijdens de twaalfdaagse Pop-up Class rond ondernemerschap.

Timing

  • 19:30 - 20:30 Ontvangst deelnemers Young Prozzz
  • 20:30 - 22:00 Panelgesprek
  • 22:00 - 23:00 Netwerkcafé

Panelgesprek

Hans Balmaekers

Founder @ sa.am

Hans richtte recent sa.am op, een online leerplatform om jonge professionals te coachen naar intrapreneurship. Deze Meetup vormt meteen de kick-off van de allereerste Intrapreneurs Challenge in België. Test hier alvast jouw intrapreneurial DNA!
Lees de artikels van Hans Balmaekers over intrapreneurship

Nele Van den Broeck

Corporate Marketing @ Colruyt Group

Nele is verantwoordelijk voor marktonderzoek en trendwatching voor de Colruyt Group en de onderliggende retailformules. Als projectverantwoordelijke voor Living Tomorrow werkt zij mee aan de conceptmatige uitwerking van de “supermarkt van de toekomst”, waar winkelen hand in hand gaat met technologie.

Carl Leeman

Chief Risk Officer @ Katoen Natie
Vice President @ Belgian Risk Management Association

Elk innovatieproject gaat gepaard met de nodige risico’s. Carl Leeman weet als geen ander hoe je met risico’s omgaat. Risk management is volgens hem constant balanceren tussen de vooruitgang afremmen en remmen om vooruitgang te boeken. Bij Katoen Natie is Carl Leeman op wereldwijde schaal verantwoordelijk voor onder andere: juridische zaken, veiligheid, bescherming, schadeclaim, verzekeringen en milieukwesties.
Lees het interview met Carl Leeman over risk management

Update: door onvoorziene omstandigheden heeft Carl Leeman moeten annuleren. Hij wordt vervangen in het panel door Thomas Tielemans, oprichter van Young Prozzz en intrapreneur binnen HR-dienstverlener Search & Selection.

Elise Meijer

Prof. & Academic Director - Master of Innovation & Entrepreneurship @ Antwerp Management School
Partner @ Vascobelo

Elise Meijer combineert een academische achtergrond met 8 jaar praktijkervaring op het vlak van (open) innovatie, M&As en (corporate) entrepreneurship. Als Professor en Academisch Directeur verzekert Elise Mijer de inhoud en kwaliteit van de opleiding Master Innovation & Entrepreneurship aan de Antwerp Management School. Haar doel: studenten alle mogelijkheden aanreiken om zichzelf te ontwikkelen en om hun professionele doelstellingen te bereiken. Daarnaast is zij als bedrijfspartner verantwoordelijk voor de ondernemingsstrategie en ontwikkeling van het Antwerpse koffiemerk Vascobelo.

Arne Van Balen

Business Designer @ Board Of Innovation

Board Of Innovation is een internationaal bureau dat grote ondernemingen helpt om te innoveren als een startup door de startup-mentaliteit te laten doordringen binnen de organisatie. Om deze innovatieprojecten tot een goed einde te brengen, gaat Arne op zoek naar de intrapreneurs binnen het bedrijf.
Lees het interview met Arne Van Balen over intrapreneurship

Moderator

Alexander Maertens

Startup Community Coordinator @ Young Prozzz
Copywriter @ Wijs
Ambassadeur @ Startups.be

Event partners