Programma

De mensheid wordt alsmaar intelligenter en hiermee gaat de evolutie ook steeds sneller en sneller. Bedrijven die vandaag inzetten op hun huidige producten en diensten, liggen morgen achterop. Meer dan ooit hebben bedrijven daarom nood aan innovators en ondernemende professionals die het voortouw nemen. Dit netwerkevent brengt de nieuwe generatie innovators samen, jonge ambitieuze professionals met de nodige visie en karakter. Zij zorgen vandaag en morgen voor de vooruitgang binnen bedrijven, als intrapreneur of entrepreneur.

Business Speed Dating (18:30-19:30)

Om direct in netwerkmodus te schakelen, kan je deelnemen aan speeddating sessies met een mix van startende, jonge en ervaren professionals. Per sessie leg je maar liefst vijf nieuwe contacten die je kunnen vooruit helpen in jouw carrière!

Salongesprekken (19:30-21:30)


Arne Van Balen

Business Designer @ Board Of Innovation

Board Of Innovation is een internationaal bureau gespecialiseerd in innovatie van business modellen. Zij helpen ondernemingen te innoveren als een startup door de startup-mentaliteit te laten doordringen binnen de organisatie. Onder het motto “we think like designers, we speak business”, begeleidt Arne Van Balen (24) innovatieprojecten binnen grote bedrijven met de mentaliteit van een designer.
Lees het interview met Arne Van Balen

Carl Leeman

Chief Risk Officer @ Katoen Natie
Vice President @ Belgian Risk Management Association

Elk innovatieproject gaat gepaard met de nodige risico’s. Carl Leeman weet als geen ander hoe je met risico’s omgaat. Risk management is volgens hem constant balanceren tussen de vooruitgang afremmen en remmen om vooruitgang te boeken. Bij Katoen Natie is Carl Leeman op wereldwijde schaal verantwoordelijk voor onder andere: juridische zaken, veiligheid, bescherming, schadeclaim, verzekeringen en milieukwesties.
Lees het interview met Carl Leeman


Wendy Vermoesen

Lead Developer @ RealDolmen

De carrière van “Young ICT Lady of the Year” Wendy Vermoesen (24) kende een vliegende start. In slechts 3 jaar tijd groeide zij van junior developer naar lead developer bij RealDolmen. Als lid van de “RealDolmen Early Adopters Division for Ideation and Innovation” is zij steeds op zoek naar nieuwe business ideeën. Met haar vrijwilligerswerk voor CoderDojo en door te spreken in scholen, wil ze jongeren – vooral meisjes – ervan overtuigen dat ICT gaat over mensen en vooral dat ICT cool is.

Event partners