image

Het is weer even geleden sinds de aankondiging dat Young Prozzz en HRcommunity.be gaan samenwerken. We hebben echter niet stil gezeten. Een korte update van onze plannen.

HACK HR

Behalve Young Prozzz ondersteunen we, zowel inhoudelijk als qua communicatie, een nieuw evenement Hack HR. Hiermee willen we HR professionals slagkrachtiger maken in de steeds meer innovatievere arbeidsmarkt. Meer informatie volgt snel en kan bijzonder interessant zijn voor jullie.

HR MEETUP #5

Uiteraard staat de Young Prozzz HRmeetup #5, die stilaan vorm krijgt, ook op het programma. Er staan reeds twee toppers, Joke Regenboog en Aniana Taelman, op het programma, maar er volgen binnenkort nog meer boeiende salonsprekers. Vergeet je zeker niet in te schrijven!

DURFTEVRAGEN

Het laatste evenement waar wij onze schouders mee onder zetten is een Durftevragen (#dtv) sessie voor HR professionals. Dit event zal in december plaatsvinden ergens in het Antwerpse. Ook hier zullen de details snel volgen.

BLOGPLATFORM

Op alle evenementen zijn jullie natuurlijk welkom. Daarnaast nodigen wij de Young Professionals met een scherpe en kritische geest uit om hun visie op HRcommunity.be te delen. Wij bieden een ideaal platform om ideeën, gedachten en meningen te toetsen bij experts en professionals.

VACATURES, OPDRACHTEN & JOBS

Tot slot zijn we plannen aan het maken en partnerships aan het afsluiten betreffende vacatures, opdrachten en jobs. Hiermee willen we begin 2015 mee naar buiten komen. Alle tips, tricks, ideeën en opmerkingen hieromtrent zijn welkom.

WAAROM LID WORDEN VAN HRCOMMUNITY.BE?

HRcommunity.be wil mensen met elkaar verbinden. We doen dit door het aanbieden van een digitaal podium. Hier kun je als HR professional kennis delen, co-creëren en de dialoog aangaan met andere professionals en bedrijven. Lid worden van HRcommunity.be is volledig gratis. Met jouw profiel ontmoet je (digitaal) andere HR professionals, kom je in contact met bedrijven actief in HR en blijf je op de hoogte van trends en ontwikkelingen op HR gebied. Als je bent lid geworden, blijf je natuurlijk ook als eerste op de hoogte van al onze plannen met HRcommunity.be. Word ook lid van de grootste community voor en door HR professionals!

Lodi Planting | Project Manager HRcommunity.be