Programma

Netwerken voor de nieuwe generatie in HR

De HR Meetup is een informele netwerkavond voor jonge en startende professionals in personeelsbeleid, werving en selectie, vorming en opleiding, coaching, employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, compensations & benefits, interim, outplacement, HR consulting … Doelstelling van de avond: bouw en versterk je netwerk binnen de HR-sector en laat je inspireren tijdens een informeel salongesprek met een vakspecialist

Business Speed Dating (18:30-19:30)

Om direct in netwerkmodus te schakelen, kan je deelnemen aan speeddating sessies met een mix van startende, jonge en ervaren professionals. Per sessie leg je maar liefst vijf nieuwe contacten die je kunnen vooruit helpen in jouw carrière!

Salongesprekken (19:30-21:30)


Aniana Taelman

Expert en inspirator in talent management, werknemersbetrokkenheid en employer branding

Aniana Taelman beschikt over een brede ervaring in HR, communicatie en PR. De voorbije vijf jaar was zij bij Securex onder andere verantwoordelijk voor public relations, employer branding, rekrutering, talent management en werknemersbetrokkenheid. Binnen de sector is Aniana een belangrijke ambassadeur voor het gebruik van sociale media voor HR-doeleinden. Voor haar carrière bij Securex was zij actief in verschillende HR-functies bij internationale dienstverleners als Ernst & Young, Accenture en DLA Piper. Momenteel bereidt Aniana de opstart voor van haar eigen onderneming.

Jan Verstraeten

Partner @ Altior Executive Search Consultants

Jan heeft meer dan 15 jaar ervaring in executive search en human resources consultancy. Hij startte zijn loopbaan bij Schelstraete & Desmedt waar hij klanten adviseerde bij het aantrekken en beoordelen van hun kernmedewerkers. Aansluitend bij MenT Associates specialiseerde hij zich verder in assessment & development centers en het invoeren van competentiemanagement. In 2011 stapte hij over naar Altior Executive Search Consultants. Hij fungeerde meermaals als gastdocent en trainer voor topics zoals competentiemanagement, interview- en selectietechnieken en algemene HR management thema’s. Hij zetelde in diverse jurypanels voor topfuncties in de overheidssector.

Joke Renneboog

Teamhoofd Personeel en Organisatie @ Vlaamse Overheid

Als Teamhoofd Personeel en Organisatie bij de afdeling Managementondersteunende Diensten van het Departement Bestuurszaken, werkt Joke Renneboog voor alle 40.000 personeelsleden van de Vlaamse Overheid. Als HR-generalist vertaalde zij de voorbije jaren op projectmatige wijze de globale HR-strategie voor de Vlaamse Overheid naar concrete processen, projecten en acties. Haar aanpak in het moderniseren van de Vlaamse Overheid werd in 2012 door Peoplesphere beloond met de titel van Young HR Talent of the Year.

Yannick Van Schausselen

Junior Consultant @ Search & Selection

Als Junior Consultant bij Search & Selection staat Yannick in voor rekruterings-, selectie- en evaluatieprojecten voor zowel private ondernemingen als voor overheidsinstanties. Tevens voltooide hij recentelijk een postacademische opleiding HRM en volgt hij ontwikkelingen binnen dit domein van dichtbij op. Naast vragen over sollicitaties, CV’s, selectie-interviews en -testen, assessment en development centers, kan je bij hem als Young Pro ook terecht voor meer informatie omtrent loopbaanmanagement en -begeleiding.

Koen Cuyckens

HR Program Manager @ Argenta
Team member @ Dare Devils en Hack HR

Als creatieve HR generalist richt Koen zich op innovatie van organisatiestructuur en -cultuur met een sociale impact. Na onder meer zes jaar gewerkt te hebben binnen het HR Kenniscentrum van SD Worx, zet Koen momenteel zijn expertise in voor Argenta om er het programma 'HR 2020' in goede banen te leiden. Hij is de trotse drager van de titel Dare Devil #4. Om kennis over innovatief HR op te bouwen en te delen zet hij zijn schouders mee onder www.daredevils.be en www.hackhr.be. Daarnaast kan je bij hem terecht voor advies rond je eigen loopbaan en Business Model You (www.businessmodelyou.com), een krachtige methode om loopbanen te vormen en te sturen.

Event partners