Young Prozzz en HRcommunity.be gaan samenwerken. Wat HRcommunity.be precies is, wat de samenwerking inhoudt en waarom we gaan samenwerken, leg ik jou graag hieronder uit.

image

HRCOMMUNITY.BE WIL MENSEN MET ELKAAR VERBINDEN

In Nederland bestaat HRcommunity.nl reeds vijf jaar en telt het netwerk inmiddels meer dan 55.000 leden. Hoog tijd dus om ook in België een HR netwerk uit te bouwen! HRcommunity.be wil mensen met elkaar verbinden. We doen dit door het aanbieden van een digitaal podium. Hier kun je als HR professional kennis delen, co-creëren en de dialoog aangaan met andere professionals en bedrijven. Hoewel HRcommunity.be een online community is, weten we dat we ook offline activiteiten moeten faciliteren om mensen met elkaar te verbinden.

SAMEN TREKKEN AAN DE HR MEETUPS

Nu is het echter nog te vroeg om zelf activiteiten te organiseren. Daarom steunen wij goede initiatieven met gemeenschappelijke waarden. Dat is net de reden waarom we partner zijn geworden van Young Prozzz voor het HR luik. Young Prozzz is inmiddels toe aan het organiseren van hun vierde HR Meetup, maar dit is de eerste in samenwerking met HRcommunity.be als communicatiepartner.

ELKAAR INHOUDELIJK VERSTERKEN

Behalve samen de HR Meetups organiseren en communiceren zullen we ook op inhoudelijk vlak elkaar gaan ondersteunen. Ikzelf, Lodi Planting, vertegenwoordig HRcommunity.be in België en engageer mij tevens voor de HR community van Young Prozzz. Ik zal met regelmaat een artikel schrijven op dit platform. Young Professionals met een scherpe en kritische pen en mening worden aangemoedigd hetzelfde te doen op dit podium, maar ook op HRcommunity.be.

WAAROM LID WORDEN VAN HRCOMMUNITY.BE?

Lid worden van HRcommunity.be is volledig gratis. Met jouw profiel ontmoet je (digitaal) andere HR professionals, kom je in contact met bedrijven actief in HR en blijf je op de hoogte van trends en ontwikkelingen op HR gebied. Als je bent lid geworden, blijf je natuurlijk ook als eerste op de hoogte van al onze plannen met HRcommunity.be. Word ook lid van de grootste community voor en door HR professionals!

Lodi Planting | Project Manager HRcommunity.be