Young Prozzz Café

De Young Prozzz Cafés zijn sfeervolle netwerkavonden rond een thema dat wordt ingeleid door een centrale stamgast. Die wil de discussie aanwakkeren door vol passie en overtuiging vanuit zijn of haar visie te vertellen.

Stamgast

Pierre de Schaetzen

Founder & Word of Mouth Architect @ Superette

Word of Mouth marketing: Hoe plan je spraakmakende merkverhalen?

Een sterk verhaal drijft journalisten om te schrijven en het zorgt ervoor dat mensen deze willen delen. Het blijft in je gedachten en duikt herhaaldelijk op in je gesprekken. Maar wat is een sterk verhaal? Een ééndags buzz of een goede aanbeveling door een vriend? En wat nog belangrijker is, wanneer het op het schrijven van deze merkverhalen aankomt, is er een recept tot succes?

Door te werken met startups ontdekte Pierre het belang van mond-tot-mond reclame. Hij besteedde de volgende vier jaar aan het beheersen van deze heilige graal van marketing. Met de steun van het internationaal geprezen creatief bureau Torke+CC, startte hij onlangs Superette, een agentschap dat merken en andere agentschappen helpt om Word of Mouth te gebruiken als krachtig medium om merkberichten te verspreiden.