Netwerken voor de nieuwe generatie ondernemers

De Startup Meetup is een sfeervolle netwerkavond voor jonge ondernemers en jonge professionals die overwegen de stap te zetten naar het ondernemerschap. Zij kunnen hier netwerken met like-minded people, kennis uitwisselen, advies vragen of gewoon gezellig iets komen drinken.

De eerste editie bood een prachtig salonprogramma, een inspirerende netwerksfeer en een 100-tal enthousiaste jonge ondernemers. Een geslaagd event dat ongetwijfeld een vervolg krijgt!

Business Speed Dating (18u30 - 19u30)

Om direct in netwerkmodus te schakelen, kan je deelnemen aan speeddating sessies met een mix van startende, jonge en ervaren entrepreneurs. Per sessie leg je maar liefst vijf nieuwe contacten die je kunnen vooruit helpen in je carrière en business!

StoryMe Live

StoryMe is een startup gespecialiseerd in 1 minuut videoanimaties om complexe onderwerpen heel simpel te communiceren. Pitch tijdens de avond jouw business idee in één minuut bij StoryMe en zij maken live een tekening van jouw kernboodschap!

Salongesprekken (19u30 - 21u30)

André Duval

Founder & CEO @ Duval Union

André Duval maakte naam en faam als medeoprichter van reclamebureau Duval Guillaume. Begin dit jaar lanceerde hij Duval Union, een durfkapitaalfonds waarmee hij wil investeren in jonge startups die actief zijn in reclame-technologie.

Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde

Founders @ WASBAR
Owners @ Make Them Talk

Dries en Yuri hebben beiden een achtergrond in marketing. Vorig jaar gingen ze een geheel nieuwe uitdaging aan vanuit hun frustratie met ongezellige wassalons. Met hun WASBAR, een unieke mix tussen café, wasserette en kapsalon, wonnen ze het programma ‘Topstarter’. Na Gent openden ze onlangs ook een vestiging in Antwerpen.

An Beazar

Founder & Managing Director @ Enprove

An Beazar werd dit jaar door Markant en Unizo uitgeroepen tot meest beloftevolle vrouwelijke ondernemer. Met haar onderneming Enprove helpt zij bedrijven te besparen door het verhogen van de energie-efficiëntie.

Willem-Frederik Schiltz

Federaal parlementslid @ De Kamer
Schepen @ District Antwerpen

Willem-Frederik Schiltz is sinds 2007 lid van de Kamer voor de Open Vld en sinds januari 2013 schepen in district Antwerpen. Als jonge politieker is hij altijd op zoek naar nieuwe ideeën en inzichten, en van mening dat de overheid creatieve en innovatieve initiatieven de grootst mogelijke ruimte moet geven. Hij geeft graag meer informatie over hoe de (lokale) overheid kan ondersteunen bij jouw project.

Nicolas Frenay

Ondernemer en startup coach
Vice President @ Webmission

Met WebMission promoot Nicolas de meest beloftevolle Belgische Web, Tech & Mobile ondernemingen door hun visibiliteit en netwerk te vergroten via internationale missies.

Steven Piessens

Founder @ Opiniewolven
Business Profiler @ VOICE
Founder @ Mediatrainer.be
Author & Speaker "Conversational Leadership"

Steven heeft de afgelopen 10 jaar een 500-tal woordvoerders, bedrijfsleiders, experts en politici begeleid in hun (media)communicatie. Met het recent opgestarte platform ‘Opiniewolven’ coacht hij jonge experts, creatievelingen en ondernemers om uit te groeien tot opinieleiders in hun vakgebied.

Event partners