Pitch & Pizza

alt

Young Prozzz & iMinds present you: “Pitch & Pizza”

Ben jij een jonge ondernemer of een ondernemer-to-be? Heb jij een “crazy idea” voor een eventuele start-up? Twijfel jij om de volgende stap te zetten? Wij bieden jou de kans om je idee te komen pitchen voor een professionele jury!

Ga naar huis met waardevolle feedback, de nodige publiciteit, ontmoet eventuele bondgenoten en/of investeerders en grijp de kans om je netwerk op een informele manier uit te breiden.

Of je nu enkel een idee hebt, of al een uitgebreid businessplan, iedereen is welkom om zijn pitch te oefenen. Om een kwaliteitsvolle pitch te geven heb je nood aan oefening, veel oefening. De Pitch & Pizza biedt je het perfecte platform om jouw pitching skills te trainen én te verbeteren.

Jouw pitch duurt max. 5 minuten, visuele ondersteuning is toegestaan. Daarna zal een jury van experts jou feedback geven op criteria als o.m. innovativiteit van het idee, potentiële marktwaarde en uitvoering van de pitch.

Let op: we voorzien 6 plaatsen om te pitchen. First come first serve!

De beste pitcher van die avond krijgt extra promotie voor zijn of haar idee met een interview/artikel op de Young Prozzz website.

Niet iedereen die aanwezig is hoeft te pitchen!

Wil jij helemaal niet pitchen maar ben je gepassioneerd door ondernemerschap? Kom netwerken, luister naar pitches en leer van de feedback. You’ll leave inspired!

De hele avond verloopt in een informele sfeer met de nodige drankjes en pizza's. Wij garanderen je een bruisend event waar creativiteit, variëteit en beknoptheid centraal staan!

Programma

Timing

  • 18:00 Ontvangst met drankjes
  • 18:45 Keynote door Geert Houben van Cubigo
  • 19:00 Start Pitches
  • 20:00 Gratis pizza, drank en netwerk!

Keynote

Brendon Grunewald

Founder @ Moovly

Jury

Luk Balcer

zaakvoerder@ Ixxi

Peter Vandeurzen

Business development manager@ Cmine Crib

Brendan Clare

Business Incubation Coach @ iMinds

Jan De Meester

Mentor @ Start it@kbc
Board Member @ Mobile Vikings

Event partners