Netwerken voor de nieuwe generatie in Marketing & Communicatie

In samenwerking met de opleiding Communicatiemanagement van de Arteveldehogeschool organiseert Young Prozzz de inmiddels vijfde Marcom Meetup, een sfeervol netwerkevent voor jonge en startende professionals in marketing en communicatie. Bouw aan jouw netwerk, wissel ervaringen uit met gelijkgestemden en laat je inspireren tijdens een salongesprek met een specialist.

Business Speed Dating (18:30-19:30)

Om direct in netwerkmodus te schakelen, kan je deelnemen aan speeddating sessies met een mix van startende, jonge en ervaren professionals. Per sessie leg je maar liefst vijf nieuwe contacten die je kunnen vooruit helpen in jouw carrière!

Salongesprekken (19:30-21:30)


Olivier Van Zeebroeck

Head of Digital @ Medialaan

Olivier Van Zeebroeck heeft meer dan tien jaar ervaring met digitale en nieuwe media. Als Head of Digital bij Medialaan kan hij je alles vertellen over tv & video advertising, online strategy en digital marketing.

Bart Rosseau

E-Strategie @ Stad Gent

Als e-strateeg heeft Bart Rosseau de missie om van Gent een stad voor ‘Smart Citizens’ te maken. Door IT-ontwikkelingen en nieuwe media te integreren in de overheidsorganisatie, streeft hij naar een moderne aanpak van informatiemanagement en wil hij de dialoog met de burgers versterken. Als organisator van Apps for Ghent is hij één van de pioniers rond open data in Vlaanderen.

Elke De Vilder

Managing Partner @ Freddie

Elke De Vilder begon als freelance graficus maar groeide uit tot een full digital. Business development, community management, project management, head of digital bij Shortcut, het lag allemaal op haar pad. Bij Freddie neemt ze dan ook het algemeen management, sales & marketing en het project management voor haar rekening.

Jan Van Caneghem

Owner @ Campaigndock

Jan Van Caneghem heeft meer dan 20 jaar ervaring in online en offline communicatie. Sinds 2009 heeft hij het marketing automation platform Campaigndock uitgebouwd. Bij Jan kan je terecht voor advies omtrent e-mail marketing, database marketing, eventregistratie en cross-media communicatie.

Lorenzo Bown

Founder @ StoryMe

Lorenzo Bown is een jonge ondernemer binnen de marketingsector. Met de succesvolle startup StoryMe creëert hij 1 minuut videoanimaties om producten, diensten en complexe zaken heel duidelijk en eenvoudig te communiceren. Bij Lorenzo kan je terecht met vragen over visuele communicatie en startups.

Event partners