De Management Meetup is een sfeervolle netwerkavond voor jonge en startende professionals met managementambities. Je kan hier carrièrekansen ontdekken door te netwerken, kennis uitwisselen met like-minded people of gewoon gezellig iets komen drinken. Bovendien kan je tijdens de avond inspirerende salongesprekken hebben met managers uit verschillende vakgebieden.

Business Speed Dating (18u30 - 19u30)

Om direct in netwerkmodus te schakelen, kan je deelnemen aan speeddating sessies met een mix van startende, jonge en ervaren professionals. Per sessie leg je maar liefst vijf nieuwe contacten die je kunnen vooruit helpen in jouw carrière!

Salongesprekken (19u30 - 21u30)

De salonsprekers zijn jouw aanspreekpunten voor carrièregerichte vragen, informatie en inspiratie. Na een korte introductie nemen zij plaats in het salon en ligt het initiatief bij jou om een gesprek aan te knopen.

Annick D’Hont

Risk Manager @ GlaxoSmithKline Biologicals
Representative @ Belrim (Belgian Risk Management Association)

Expertise: risk & insurance management

Ilse Jansoone

People Manager @ Wijs

Expertise: HR management, coaching en ontwikkeling van medewerkers, engagement, e-learning


Andy Van Hassel

Global Group Brand Manager Vedett - De Koninck - Maredsous @ Duvel Moortgat

Expertise: marketing & brand management

Wim Ottevaere

CFO @ Ablynx

Expertise: financieel management, beursintroductie

Piet Rosseel

Marketing & Communications Manager Corporate & International Markets @ Securex

Expertise: marketing & communications management, HR marketing

Testimonials

Het was deze keer mijn 4de Young Prozzz deelname en ik blijf het een heel sterke formule vinden. Je ontmoet er vele nieuwsgierige (jonge) professionals die met plezier kennis delen om mekaar verder te helpen in hun carrière. En deze keer heeft het me een contact met een potentiële HR stagiair opgeleverd. [Ilse Jansoone - People Manager @ Wijs]

Event partners