Het jobevent voor jonge professionals

Het Lift Off Jobfestival is hét jobevent voor jonge professionals. Aan de start van je professionele loopbaan krijg je hier een totaalbeeld op de arbeidsmarkt. Werkgevers presenteren zich op een informele manier, opleidingen laten zien welke meerwaarde ze bieden voor jouw carrière en tal van andere organisaties informeren jou rond werk, zelfstandig ondernemen of bijvoorbeeld werken in het buitenland. Dankzij het online-meets-offline matching platform kom je gemakkelijk bij de juiste werkgever, opleiding, organisatie of workshop terecht.

YOUNG PROZZZ – SALONGESPREKKEN & NETWERKRECEPTIE

Heel de dag door kan je aan de stand van Young Prozzz gratis carrièreadvies krijgen. Hier kan je tijdens informele salongesprekken met specialisten al jouw vragen afvuren rond: personal branding, netwerken, sociale media, sollicitatietips, een overtuigend CV, en andere relevante onderwerpen die jouw carrière een boost kunnen geven.

Wanneer de beurs op zijn einde loopt, is het tijd voor ontspanning. Alle bezoekers en standhouders komen samen om te genieten van een welverdiende pint tijdens de Young Prozzz netwerkreceptie. Hier krijg je de kans om nogmaals een babbel te slaan met een interessante werkgever of om like-minded jonge professionals te leren kennen. De sfeer wordt helemaal compleet met live optredens van aankomend muzikaal talent.

Meer info

Info en registratie: www.jobfestival.be