Young Prozzz Café

De Young Prozzz Cafés zijn sfeervolle netwerkavonden rond een thema dat wordt ingeleid door een centrale stamgast. Die wil de discussie aanwakkeren door vol passie en overtuiging vanuit zijn of haar visie te vertellen.

Stamgast

Lenny Benaïcha

Managing partner @ Broke Bikes

Design it yourself

Met Broke Bikes maakt Lenny, samen met Bart en Bram, hippe fietsen die de klant zelf met kleurrijke onderdelen samenstelt en deels in elkaar monteert. Een fiets als fashion object en lifestyle statement dus. Sinds meer dan een jaar bouwt Broke Bikes gepersonaliseerde fietsen voor nagenoeg heel Europa en recentelijk ook voor de Verenigde Staten. Besteld via de webshop, in een pakket thuis geleverd binnen slechts enkele dagen.

In dit Young Prozzz Café vertelt Lenny ons over zijn persoonlijke ervaringen als jonge ondernemer binnen de creatieve sector. Hoe hij met Broke Bikes de ‘lean startup’-principes heeft toegepast. Zijn visie op de relatie tussen e-commerce en de real world. En hoe Brokes Bikes een community wil uitbouwen met als ultieme doel een “Broke” wereldwijd synoniem te laten staan voor een coole fiets.