Na twee Web Meetups verruimen wij onze blik en nodigen wij ook de hardcore IT'ers uit. De grenzen tussen functies zijn immers aan het verdwijnen en uiteindelijk trekken wij allemaal aan hetzelfde zeel. De IT & Web Meetup is een sfeervolle netwerkavond voor jonge professionals in het brede werkveld van IT en internet: software developers, system engineers, techical consultants, helpdesk agents, database administrators, web developers, web designers, social media gurus, online marketeers…

Je kan hier carrièrekansen ontdekken door te netwerken, kennis uitwisselen met like-minded people of gewoon gezellig iets komen drinken. Bovendien kan je tijdens de avond inspirerende salongesprekken hebben met vakspecialisten.

Business Speed Dating (18u30 - 19u30)

Om direct in netwerkmodus te schakelen, kan je deelnemen aan business speed dating sessies met een mix van startende, jonge en ervaren professionals. Per sessie leg je maar liefst vijf nieuwe contacten die je kunnen vooruit helpen in jouw carrière!

Salongesprekken (19u30 - 21u30)

Jacqueline Mahieux

Managing Partner @ Flexmail

Flexmail is een krachtig en veilig e-mailmarketing platform dat professionele e-mailcommunicatie voor iedereen binnen handbereik brengt. Expertise Jacqueline Mahieux: emailmarketing, e-business architecture, software development, webdesign, webhosting, CMS development.

Tom Lecluyse

Algemeen Directeur @ USG ICT Professionals

USG ICT Professionals ondersteunt en versnelt de ambities van ICT-experts en zet de technische expertise van ICT-ers om naar doeltreffende oplossingen voor bedrijven. Zij helpen jou graag vooruit in jouw carrière binnen ICT! Tijdens het salongesprek kan je hier terecht met alle vragen i.v.m.: hoe je jouw skills best kan inzetten en kan ontwikkelen op de ICT-arbeidsmarkt.

Roald Larsen

Start-up Incubation & Acceleration Manager @ iMinds
Managing Consultant @ Bit Lab

iMinds is een onafhankelijke onderzoeksinstelling die in opdracht van de Vlaamse overheid innovatie binnen ICT stimuleert. Roald zorgt binnen iMinds voor de begeleiding van IT startups en internetondenemingen.

Steven Bens

Managing Director @ Unix-Solutions

Steven heeft een expertise in webhosting, mailhosting en datacenter diensten.

Event partners