Netwerken voor de nieuwe generatie in de chemiesector

Young Prozzz organiseert op donderdag 25 april de eerste Chemistry Meetup, een sfeervolle netwerkavond voor jonge en open-minded professionals in de chemische sector. Je kan hier carrièrekansen ontdekken door te netwerken, kennis uitwisselen met like-minded people of gewoon gezellig iets komen drinken. Bovendien kan je tijdens de avond inspirerende salongesprekken hebben met vakspecialisten.

Het centrale thema: de toekomst van de chemie! De ervaren salonsprekers werken elk actief aan nieuwe uitdagingen en projecten binnen de chemie. Anderzijds vormen jullie, de jonge professionals, de toekomst van de sector. Door die twee partijen met elkaar in contact te brengen, hopen we op een chemische reactie die bepalend kan zijn voor de evolutie van de sector!

Salongesprekken (19u - 21u)

Kristof Debrabandere

Group Sustainability Manager @ Tessenderlo Group

Profiel: Kristof begeleidt bij de Tessenderlo Group de ommezwaai van de klassieke zware chemie naar duurzame chemie. Zijn expertise ligt in duurzame ontwikkeling, kunststoffen en business development.

Gabriëlle van Zoeren

Projectleider @ BlueChem: incubator voor duurzame chemie

Profiel: Gabriëlle is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het nieuwe, uitermate duurzaam, eco-effectief bedrijventerrein Blue Gate Antwerp (www.bluegateantwerp.eu). Zij werkt rond groene industrie, productie van hernieuwbare energie en kennisontwikkeling rond eco-innovatie.

Kathleen Art

Projectleider @ We Are Chemistry

Profiel: Kathleen is vastbesloten te bewijzen dat chemie cool is. Zij promoot de chemische sector in de provincie Antwerpen. Bij haar kan je langs om een overzicht te krijgen over de verschillende chemiebedrijven in de regio.

Yves Van Genechten

Asset Engineer @ Ineos ChlorVinyls

Profiel: Na vijf jaar ervaring als process engineer en project manager nam Yves begin dit jaar de functie van Asset Engineer op. Hij deed heel wat ervaring op met energiebesparingsprojecten en CO2-reductie.

Elke Theeuwes

Researcher @ Ecover

Profiel: Bio-ingenieur in de chemie actief in onderzoeksprojecten rond grondstofontwikkeling.

Event partners