Internationaal MBA-evenement in Brussel

De Access MBA Tour, 's werelds meest toonaangevende organisator van One-to-One business educatieve evenementen, keert terug naar Brussel op 7 oktober 2015 in het Sheraton Brussel hotel.

Het evenement omvat top internationale business schools van Europa en Noord-Amerika evenals prestigieuze lokale instellingen. De kandidaten kunnen vertegenwoordigers ontmoeten van scholen zoals Duke University - The Fuqua School of Business, INSEAD, SDA Bocconi, ESCP Europe, Chicago Booth, Manchester Business School en veel meer!

Dankzij de One-to-One ontmoetingen kunnen business professionals een top MBA-programma vinden dat overeenkomt met hun achtergrond en verwachtingen. Elke MBA-kandidaat doorgaat een selectie en matchingproces door deskundigen op het gebied van onderwijs en bedrijfsleven. Aanwezigen die zich kwalificeren krijgen vervolgens een aangepaste evenementagenda voor een reeks persoonlijke ontmoetingen van 25 minuten met toelatingsverantwoordelijken.

Het evenement maakt deel uit van de Access MBA’s Fall Tour, die 125 internationale business schools omvat en plaats vindt in 34 steden over de hele wereld.

Exclusief op dit evenement:

  • Tientallen top internationale business schools op één plaats
  • Individuele ontmoetingen met toelatingsverantwoordelijken die uw vragen zullen beantwoorden
  • Interactieve MBA-conferenties
  • Adviessessies met Access MBA-consultants om uw MBA-project te bespreken
  • GMAT-voorbereiding en workshops
  • Tal van mogelijkheden voor studiebeurzen (voor een totaal van meer dan 1 miljoen euro)

Waarom een MBA behalen?

Het zeer gegeerde Master of Business Administration (MBA)-diploma bereidt business professionals voor op top managementfuncties. In haar 2015 Corporate Recruiters Survey-rapport, beweert de Amerikaanse Graduate Management Admission Council (GMAC) dat tot 85% van de bedrijven wereldwijd plannen om MBA-afgestudeerden in dienst te nemen. Bovendien stelt het rapport dat "Globaal genomen meer dan de helft van de werkgevers plannen om de startsalarissen van nieuwe MBA-werknemers in 2015 te verhogen, ofwel met het inflatiepercentage (30% van de bedrijven) of met meer (21%)".

Evenementregistratie

Om geselecteerd te worden voor face-to-face ontmoetingen moeten de kandidaten zich ruim voor de datum van het evenement (minstens 5 dagen ervoor) registreren. De online registratie is gratis. Hier vandaag registreren.