UNILIN en Young Prozzz slaan opnieuw de handen in elkaar en gaan via een online game op zoek naar de Smart NGneer 2015.

image

UNILIN, vooral bekend van Quick-Step, stelt wereldwijd 5400 personen te werk over 21 productiesites. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich door sterk in te zetten op ondernemerschap bij medewerkers op alle niveaus in de organisatie. Deze visie vormt de basis voor de innovatie, groei en het succes van UNILIN. Daarom krijgen ook young potentials al meteen heel wat verantwoordelijkheden.

Om de juiste talenten te bereiken, durft UNILIN buiten het klassieke rekruteringskader te stappen. Misschien herinner je je nog Pat Krimson die letterlijk kwam meedraaien, plaatjes welteverstaan, in de nieuwe vinylafdeling? Om ondernemende, 'smart' ingenieurs te bereiken, ging UNILIN in 2014 een eerste keer in zee met Young Prozzz voor de ontwikkeling van een creatieve campagne. Die samenwerking resulteerde in de Smart NGneer game, een online wedstrijd waaraan meer dan 400 jonge ingenieurs deelnamen. Wegens dit succes en volgend op de enthousiaste reacties, start op 19 februari de Smart NGneer game 2015.

In deze tweede editie werd de game sterk uitgebreid. In de rol van Production Leader bij UNILIN, krijgen de spelers gedurende vier weken een gevarieerd aanbod aan uitdagingen voorgeschoteld. De omschreven situaties sluiten nauw aan bij de reële werkomgeving. Zowel technisch inzicht als people skills worden danig op de proef gesteld, afgewisseld met meer ludieke vragen zoals codekrakers en raadsels.

De Smart NGneer game richt zich naar jonge ingenieurs, met of zonder een eerste werkervaring. Naast leerrijke feedback, zijn er uiteraard ook heel wat mooie prijzen te winnen. Die worden uitgereikt tijdens een feestelijk slotevent waarop alle deelnemers worden uitgenodigd.

Bezit jij het nodige potentieel om het te maken op de ingenieursmarkt van morgen? Speel slim en word Smart NGneer 2015!

Inschrijven kan op www.smartngneer.com