Wist jij dat elke werknemer en zelfstandige reeds na één jaar werkervaring recht heeft op een kwalitatieve en voordelige carrièrecoaching? De nodige zelfreflectie en een deskundig advies helpen jou om weloverwogen beslissingen te nemen. Zeker aan het begin van jouw loopbaan heeft elke keuze immers een grote impact op de rest van jouw professioneel traject. Young Prozzz biedt als eerste en enige organisatie een loopbaanbegeleidingspakket op maat van de jonge professionals. Met een loopbaancheque van de Vlaamse overheid betaal je slechts 40 euro per begeleidingspakket van 4u. Een unieke kans dus om jouw carrière op kruissnelheid te krijgen!

Carrièrecoaching, ook iets voor mij?

Wil je het maximum uit jouw job halen of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Vraag je je soms af of je wel in de juiste richting zit en wat de volgende stap in jouw loopbaan zal zijn? Heb je het gevoel dat je jouw talenten niet ten volle kan ontplooien en weet je niet meteen hoe dan wel?

Onze loopbaanbegeleiding geeft jou meer inzicht in jouw kwaliteiten, jouw carrièrekansen op de arbeidsmarkt en in hoe je jouw doelstellingen effectief kan bereiken.

Ben je tevreden met jouw huidige job? Ook dan is loopbaanbegeleiding nuttig. Het is een kans om jouw talenten te ontdekken en advies te krijgen over hoe je die verder kan ontwikkelen. Je kan zelfs vragen aan jouw werkgever om de loopbaancheques te vergoeden. Ook het bedrijf profiteert immers van een tevreden medewerker die zijn talenten ten volle kan inzetten.

Wat kan ik verwachten?

Bij loopbaanbegeleiding neem je samen met een coach jouw professioneel traject onder de loep. De rol van de loopbaancoach is om jou een beter inzicht te geven in jezelf en jouw mogelijkheden. Jouw talenten, ontwikkelpunten en ambities worden in kaart gebracht. Dit gebeurt aan de hand van gesprekken, oefeningen, opdrachten en wetenschappelijk onderbouwde testen.

Het resultaat van deze interactieve samenwerking is een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Hierin worden jouw kwaliteiten en doelstellingen expliciet gemaakt. Een stappenplan vertelt je hoe je concreet aan de slag kan gaan. De verantwoordelijkheid om hier nadien iets mee te doen, ligt uiteraard bij jou. Wel kan je binnen de 12 maanden na het advies weer bij ons terecht voor een gratis opvolgingsgesprek.

Waarom carrièrecoaching via Young Prozzz

Jonge professionals hebben des te meer baat bij deskundig loopbaanadvies. Vaak hebben zij een brede carrièrehorizon aan het begin van hun loopbaan. Bovendien kan elke beslissing die ze nemen, een grote impact hebben op hun verdere traject.

Vanuit onze Young Prozzz community en activiteiten, hebben wij inzicht in de drijfveren en uitdagingen die kenmerkend zijn voor de huidige generatie jonge professionals. Wij vertrekken niet steeds vanuit een 'problemen'-standpunt . Voor ons is loopbaanbegeleiding een positief verhaal, gericht op groei en ontplooiing.

Young Prozzz maakt deel uit van Search & Selection, een erkend adviesbureau dat al sinds 1977 organisaties ondersteunt bij het zoeken, evalueren en ontwikkelen van personeel. Hierdoor hebben wij een brede kennis van carrièremogelijkheden op de arbeidsmarkt in verschillende sectoren, functies en op meerdere niveaus.

Hoe ga ik aan de slag?

Elke werknemer of zelfstandige met minstens één jaar werkervaring, heeft elke zes jaar recht op twee loopbaancheques, elk goed voor vier uur begeleiding. Die pakketten kunnen in één of twee keer worden opgenomen.

Als je aan volgende voorwaarden voldoet, heb je recht op loopbaancheques:

  • Je woont in Vlaanderen of Brussel
  • Je werkte minimum 1 jaar in de afgelopen 24 maanden als werknemer of zelfstandige
  • Je hebt de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd

Ook in een aantal andere specifieke situaties kom je in aanmerking voor loopbaancheques.

De loopbaancheques gaan uit van de Vlaamse overheid. Je kan hen aanvragen bij de VDAB.

Neem met ons contact op voor jouw coachingtraject

Je kan terecht in onze loopbaancentra in Gent, Antwerpen en Zaventem.
Neem met ons contact op voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek:
Tel. 09 225 73 65
Email: loopbaanbegeleiding@searchselection.com

Neem jouw carrière in eigen handen!