Hopla, een nieuwe blog is geboren. Eén van de zovele. Of deze zich weet te manifesteren tussen de tonnen informatie die reeds op het internet te vinden zijn, valt af te wachten. We doen alleszins ons best! Het succes zal ook sterk afhangen van jou, als kritische lezer of als schrijver. Ja inderdaad, de blog staat open voor iedereen die zijn ei kwijt wil. Daarom een woordje uitleg over de doelstelling en de beoogde inhoud van dit platform.

image

Met Young Prozzz willen wij jonge professionals alle kansen geven om actief aan hun carrière te werken. Momenteel ligt de focus op onze netwerkevents, de Meetups, die wij organiseren voor verschillende sectoren en vakgebieden. Wij willen zo veel mogelijk velden bestrijken, maar er moeten steeds keuzes worden gemaakt. Zo blijven een aantal gemotiveerde jonge professionals misschien op hun honger zitten. Door meer online netwerkmogelijkheden te creëren, kunnen wij hier deels aan tegemoet komen. Deze blog is een eerste stap in die richting.

Daarnaast wil Young Prozzz personal branding bij jonge professionals stimuleren en een blog is hiervoor nu eenmaal een uitgelezen kanaal. Enerzijds door lezers, hopelijk, te inspireren en aan te zetten tot actie. Anderzijds door professionals met een mening een podium te bieden. Alle informatie die relevant is voor jonge professionals om actief aan hun carrière te werken, is welkom. Het kan gaan van heel concrete, praktische artikels tot meer abstracte, inspirerende verhalen die een zekere bewustwording teweegbrengen.

Heb je een mening, opmerking of aanvulling bij een artikel, hou je zeker niet in om te reageren. Elke online interactie draagt immers bij tot jouw personal brand! Wil je zelf een blogbijdrage leveren, stuur dan je voorstel of een eerste draft door naar thomas@youngprozzz.com.

OK, genoeg gepalaverd, op naar een eerste blogartikel!

Thomas | Young Prozzz