Hoe zie jij de toekomst van Young Prozzz na 25 mei? Kijk jij uit naar meer offline netwerkmogelijkheden of net meer online interactie? Kom jij naar events met een sterk inhoudelijk programma of wil je vooral andere jonge professionals leren kennen? Wil je via de website werken aan jouw personal brand of zou je zelf ook wel eens een event willen organiseren voor het Young Prozzz netwerk? Breng jouw stem uit in de verkiezing “Young Prozzz Stagiair 2014" en vertel ons hoe wij jou kunnen ondersteunen in jouw carrière.

image

WIE WORDT YOUNG PROZZZ STAGIAIR 2014

Weet jij al op wie jij gaat stemmen, Willockx of Carron? Tot 25 mei zullen de Young Prozzz stagiairs Mats Willockx en Michiel Carron de kiezer - jullie - proberen te overtuigen van hun visie op de toekomst van Young Prozzz. Breng jouw stem uit op hun standpunten en bepaal zo mee onze verdere ontwikkelingen. Stemmen kan door de campagnefoto's te liken op onze Facebookpagina.

STEM OP WILLOCKX OF CARRON

De eerste kandidaat, Mats Willockx, legt de focus op meer online mogelijkheden tot interactie en personal branding. Ook op de events wilt Willockx jong talent een podium bieden om zich zo in de kijker te werken en om ook anderen te inspireren. Zo wil hij ambitie, ondernemerschap en intrapreneurship aanwakkeren bij jongeren.

Michiel Carron wil zich daarentegen vooral inzetten voor het organiseren van meer events en die ook inhoudelijk uitbreiden met carrièreadvies. Daarnaast richt Carron zich naar de bedrijfswereld en wil hij de grens tussen de werkgever en de jongeren verkleinen. Samenwerkingen met bedrijven zijn volgens hem een win-winsituatie: meer carrièrekansen voor jongeren en een vlotte instroom van talentvolle Generation Y'ers bij de bedrijven.

image

BRENG JOUW STEM UIT

Volg de verkiezingsstrijd tussen Willockx en Carron op onze Facebookpagina. Breng elke dag jouw stem uit door een “like" te geven aan het standpunt waar jij je het meest in kan vinden.
Stem jouw favoriete kandidaat tot Stagiair 2014 en bouw mee aan de toekomst van Young Prozzz!