Vier jonge Antwerpse ondernemers hebben NineToWhat.be gelanceerd, een website met portretten van jongeren die een eigen zaak starten. Het viertal wil met hun initiatief andere starters inspireren en motiveren.

De tendens is duidelijk: het aantal starters moet dringend omhoog om de vergrijzing op te vangen. Tijdens de eerste 5 maanden van 2014 daalde in Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen het aantal starters. Alle initiatieven om het ondernemerschap aan te zwengelen zijn dus welkom, en Nine to What? is zo'n initiatief.

image

Nine to What? zet alle starters in de kijker

Elke jonge ondernemer heeft zijn verhaal. Nine to What? registreert die verhalen en geeft zo een inkijk in het leven van jongeren die zelf hun agenda bepalen. Wat is hun drijfveer? Welke moeilijkheden komen ze tegen? Welk advies kunnen ze geven aan personen die zelf een zaak willen starten? Nine to What? zet alle starters in de kijker. Dus niet alleen de jonge app-ontwikkelaar en creatieve entrepreneur, maar ook de stielman die start als zelfstandige tuinaannemer of de pas afgestudeerde kinesiste die een eigen praktijk uit de grond stampt.

Ambitieuze jongeren motiveren

Op de Ninetowhat? website staan momenteel een 20-tal interviews met jonge starters. De komende maanden zullen op de website nieuwe portretten en interviews verschijnen.De initiatiefnemers van dit project zijn Gianni Camilleri (fotograaf bij Woodmonkey), de broers Pieter & Matthijs Rubberecht (ontwerpbureau Zologie) en Matthijs Van Mierlo (Matthijs De Copywriter). Met NineToWhat? willen ze andere starters inspireren om door te gaan en ambitieuze jongeren motiveren om de sprong te wagen.

Nieuwsgierig? Klik dan door naar www.ninetowhat.be