image

Sanoma Learning start dit najaar het Sanoma Learning Lab. Uitgeverij Van In maakt onderdeel uit van Sanoma en wil u graag attent maken op deze unieke kans om uw onderwijsidee uit te werken tot wellicht een prototype of zelfs een product. Met Sanoma Learning Lab wil Sanoma nieuwe ideeën verzamelen waarmee het onderwijs een stimulans krijgt op het vlak van motivatie, efficiëntie en/of effectiviteit.

Sanoma Learning is een van de grootste educatieve ondernemingen in Europa met uitgeverijen in Nederland, Finland, België, Zweden en Polen. Sanoma wil mensen met elkaar in verbinding brengen om het onderwijs een impuls te geven.

Over Sanoma Learning Lab

Docenten, schoolmanagers, studenten, academici uit Europa maar ook medewerkers van Sanoma worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit programma. Heeft u een vernieuwend idee om het onderwijs te verbeteren op het vlak van motivatie, efficiëntie en effectiviteit? En wilt u de kans krijgen om dit uit te werken in een internationale setting? Meld u dan aan voor het Sanoma Learning lab.

In september wordt gestart met een kick off. De deelnemers krijgen via diverse webinars gedurende drie maanden begeleiding en informatie over 'Lean start-up' methodieken en trends in het onderwijs. Een onderwijsidee wordt uitgewerkt in kleine teams bestaande uit docenten, schoolmanagers, onderwijsspecialisten,studenten van lerarenopleiding en medewerkers van de uitgeverij. In december 2014 is er een boot camp waar de vijf beste ideeën worden uitgewerkt in een prototype.

Wilt u meer lezen of u aanmelden? Kijk op: www.sanomalearninglab.com. Bij uw aanmelding kunt u uw eventuele idee toelichten. Ongeveer 50 ideeën worden geselecteerd voor het 2014 programma.

U kunt aanmelden tot 1 oktober 2014. Voor eventuele vragen kan u contact opnemen met Erwin.lenaers@vanin.be.