image

Young professional: nadruk op young of toch op professional? Ben jij iemand die op vlak van werkervaring nog groen achter de oren ziet (figuurlijk hoop ik dan), of heb je al een eerste werkervaring op zak, maar zie je jezelf toch iets anders doen voor de rest van je leven?

Dan is de komende artikelreeks EHB1eJob misschien iets voor jou.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat de zoektocht naar die eerste real-life job aangenaam kan verlopen als je de juiste instelling, kennis en begeleiding hebt. Door middel van artikels wil ik je alvast food for thought geven! O.a. omdat in mijn zelf ontworpen droomjob (Inspiratie & Innovatie Facilitator) een hoop coachingaspecten zitten, en ik deze graag doortrek in een toekomstig bijberoep als careercoach. Maar genoeg over mij, het gaat hier tenslotte over jou.

De komende maanden zal je hier artikels kunnen vinden over o.a. 'attitude is everything', 'solliciteren moet je verleren', 'hoe effectief zoeken, vinden en gevonden worden', 'cliché sollicitatievragen' en 'waarom een starter in een luxepositie zit'.

Heb je zelf een goed antwoord op een clichévraag of een killer sollicitatietip? Sharing is caring! Laat ons zeker ook weten welke onderwerpen jullie graag zouden terugzien in de reeks Eerste Hulp Bij Eerste Job.

Peace out!

Sofie Kokelenberg | Inspiration and Innovation Facilitator

image