Scriptie vzw en Young Prozzz slaan de handen in elkaar. Met de Vlaamse Scriptieprijs plaatst Scriptie vzw (het werk van) afstudeerders in de kijker. Zo willen zij getalenteerde jongeren, die aan de vooravond van hun professionele carrière staan, een duwtje in de rug te geven. Zij geloven immers dat jongeren meer uit hun eindwerk kunnen halen en die scriptie zelf kunnen gebruiken als een springplank voor hun beginnende carrière. Young Prozzz wil deze doelstelling ondersteunen en engageert zich als partner van de Vlaamse Scriptieprijs.

image

Bijna afgestudeerd en je bachelor- of masterproef afgewerkt? Laat jij het resultaat van dat harde werk straks ook liever niet in een stoffige kast wegkwijnen? Stuur dan straks je scriptie samen met een vlot leesbaar artikel in via scriptieprijs.be en maak kans op geldprijzen van €250 tot €2.500 en heel wat persaandacht.

Maakte je een eindwerk rond pedagogie, educatie, innovatie & technologie, of exacte wetenschappen, ding dan ook mee naar de Klasseprijs, de Agoriaprijs en de EOS-prijs ter waarde van 500 euro. Agoria stopt zelfs een opleiding aan de vermaarde Vlerick Business School in de prijzenpot! Jouw ingestuurde scriptie komt bovendien in de online Scriptiebank terecht, een visitekaartje voor je beginnende carrière ! Dankzij z'n mediapartners zorgt de Scriptieprijs ervoor dat jouw werk mogelijk ook de pers haalt.

Inschrijven kan t.e.m. 5 oktober - Meer informatie op www.scriptieprijs.be

Volg de Vlaamse Scriptieprijs op Facebook en op Twitter

Lees de Vlaamse ScriptieKrant hier

image